House of Fred. is een multibrandstore en dé ontmoetingsplek in Utrecht voor de ondernemende, energieke, stoere en sprankelende vrouw. Het merkenpakket van House of Fred. bestaat o.a. uit Closed, Summum, Mos Mosh en Sofie Schnoor, Drykorn, Alix the Label, American Vintage & Sofie Schnoor.

Daarnaast wordt het assortiment aangevuld met modeaccessoires en lifestyle artikelen die je als ‘FRED.-vrouw’ graag aan je eigen collectie wil toevoegen.

Wij helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe outfit, of deze nu zakelijk, feestelijk of casual is. Tussen het shoppen door zin in een cappuccino of een goed glas wijn? Schuif gerust aan bij de bar achter in de winkel.

Boven House of Fred. is Cozy Pillow een uniek boutique hotel gelegen in hartje Utrecht. In onze zes kamers waan je je in de mooiste Utrechtse steegjes, langs de romantische Utrechtse grachten of bovenop de Domtoren.

De drie etages van Cozy Pillow dompelen je onder in de Utrechtse binnenstad dankzij fotografie en het gebruik van typische kleuren en materialen. Op de eerste verdieping vind je twee kamers die je zullen doen verdwalen in de Utrechtse steegjes. Een verdieping hoger lijkt het alsof je je begeeft langs de historische Utrechtse grachten. De bovenste etage geeft je het gevoel dat je op de Domtoren staat. Verrassende details maken de ervaring compleet.

Scoor je tijdens je verblijf je nieuwste outfit in House of Fred.