Wat ons concept bijzonder maakt, is dat wij zowel een boutique hotel als multibrandstore zijn. FRED. is de winkel en ontmoetingsplek in Utrecht voor de stoere en sprankelende vrouw met een persoonlijke en eigenzinnige stijl. We bieden een breed merkenpakket aan en helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe outfit, of deze nu zakelijk, feestelijk of casual is. Onderdeel van boutique hotel Cozy Pillow. Cappuccino en een goed glas wijn staan voor je klaar!

De drie etages van Cozy Pillow dompelen je onder in de Utrechtse binnenstad dankzij fotografie en het gebruik van typische kleuren en materialen. Op de eerste verdieping vind je twee kamers die je zullen doen verdwalen in de Utrechtse steegjes. Een verdieping hoger lijkt het alsof je je begeeft langs de historische Utrechtse grachten. De bovenste etage geeft je het gevoel dat je op de Domtoren staat. Verrassende details maken de ervaring compleet.

De zes ruime kamers hebben hoge plafonds en grote ramen en zijn van alle comfort voorzien. Ze beschikken over een luxe king size tweepersoonsbed, gratis wifi, airconditioning, een flatscreen tv met internationale kanalen, een haardroger, een bluetooth-luidspreker, een regendouche, een rijkgevulde mini-bar, zachte badjassen, een Illy machine met koffie van Illy, thee-setup, een ruime laptop-kluis en enkele bijzondere verrassingen.

Wil je ook bij ons overnachten? Boek dan nu gelijk je kamer via de volgende link: https://www.cozypillow.nl/